PRODUSE

Vezi mai mult

INFORMARE

Cum de a alege ceasul de modă perfect pentru un adolescent

Tabelul de conținut 1. Introducere 2. Înțelegerea tendințelor de modă adolescenți 3. Determinarea preferinței stilului adolescenților 4. 4. Selectarea tipului de supraveghere adecvat 5. Evaluarea caracteristicilor de monitorizare și funcționalitatea 6. Luând în considerare o evaluare a funcționalității. Durabilitatea şi rezistenţa la apă 7. Setarea unui buget 8. Explorarea opţiunilor de mărci 9. Shopping Online vs. In-Store 10. Întrebări frecvente (FAQ) a. Poate un ceas de modă să fie. Utilizarea

2023-09-03 Vezi mai mult

Utilizarea de precauții

Ceasul rezistent la apă este împărțit în rezistență la apă și profesional rezistent la apă. Ceasuri obișnuite impermeabile pot preveni doar stropi de apă, în timp ce ceasuri profesionale rezistente la apă pot rezista la scufundare în adâncimi diferite de apă.

2021-07-05 Vezi mai mult

Cum se face ceasul culoare de mână neagră

Mișcarea ceasului culoare de mână neagră are o structură sofisticată și complexă, dar dimensiunea lui este mică. Un ceas mare are o mișcare de maximum 30 mm în diametru, care este doar un pic mai mare decât o monedă de dolar; un ceas mic are o mișcare cu diametrul mai mic de 20 mm, care este doar dimensiunea unei monede de monedă.

2021-05-25 Vezi mai mult

Cum de a menține o mișcare de ceas mecanică

2021-05-18 Vezi mai mult

Vezi mai mult