PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

Hoe het perfecte modehorloge voor een tiener te kiezen

Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Inzicht in Teenage Fashion Trends 3. Bepaling van de voorkeur van de tienerstijl 4. Het juiste horloge selecteren Type 5. Horlogefuncties en functionaliteit evalueren 6. Overwegend Duurzaamheid en waterbestendigheid 7. Een budget instellen 8. Merkopties verkennen 9. Online winkelen versus in de winkel 10. Veelgestelde vragen (veelgestelde vragen) a. Kan een modehorloge zijn Gebruik

2023-09-03 Bekijk meer

Waterbestendig horloge gebruik voorzorgsmaatregelen

Waterbestendig horloge is verdeeld in gewone waterdichte en professionele waterdichte. Gewone waterdichte horloges kunnen alleen waterspatten voorkomen, terwijl professionele waterbestendige horloges bestand zijn tegen onderdompeling in verschillende diepten van water.

2021-07-05 Bekijk meer

Hoe wordt het zwarte kleur polshorloge gemaakt

De beweging van het Black color polshorloge heeft een verfijnde en complexe structuur, maar de grootte is klein. Een groot horloge heeft een beweging van niet meer dan 30 mm in diameter, die slechts iets groter is dan een dollarmunt; een klein horloge heeft een beweging van minder dan 20 mm in diameter, die slechts de grootte heeft van een dubbeltje.

2021-05-25 Bekijk meer

Hoe een mechanische uurwerkbeweging te onderhouden

2021-05-18 Bekijk meer

Bekijk meer