за нас

Виж повече

Продукти

Виж повече

новини

Как да изберем перфектния моден часовник за тийнейджър

Таблица на съдържанието 1. въведение 2. разбиране на тенденциите на модата на тийнейджърите 3. определяне на предпочитанията на стила на тийнейджърите 4. избор на подходящия тип часовник 5. оценка на функциите и функционалността на часовника 6. Издръжливост и водоустойчивост 7. определяне на бюджет 8. проучване на опции за марка 9. пазаруване онлайн срещу в магазина 10. често задавани въпроси (често задавани въпроси) a. Употреба


Водоустойчив часовник използват предпазни мерки

Водоустойчив часовник е разделен на обикновен водоустойчив и професионален водоустойчив. Обикновените водоустойчиви часовници могат само да предотвратят пръскане на вода, докато професионалните водоустойчиви часовници могат да издържат на потапяне в различни дълбочини вода.


Как се прави часовникът с черен цвят

Движението на часовника с черен цвят има сложна и сложна структура, но размерът му е малък. Големият часовник има движение с диаметър не повече от 30 мм, което е само малко по-голямо от монета от долара; малкият часовник има движение с диаметър по-малък от 20 мм, което е само с размер на монета.


Как да поддържаме механично движение на часовника


Виж повече